کتاب انسان موجودی ناشناخته که از بدو انتشار بسیار غوغا به پا کرد، این کتاب به ۱۹ زبان دنیا ترجمه شد و بهسرعت یک میلیون نسخه از آن به فروش رفت و لقب پرفروشترین کتاب در سطح جهان را به نام خود زد، کتاب انسان موجودی ناشناخته با مضمون فلسفه زندگی و تلاش برای بهتصویرکشیدن شناختهها و ناشناختههای بدن انسان بود و در سال 1935 به دست پزشکی به نام الکسیس کارل تألیف شد.
او در سال 1873 در لیون متولد شد و تحصیلات خود را در رشتة پزشکی در همین شهر به اتمام رساند. سپس در بیمارستان لیون شروع به کار کرد و همچنین به تدریس آناتومی و جراحی در دانشگاه میپرداخت و به سمت پروفسور رسید. کارل با تماشای مادرش که یک گلدوز حرفهای بود جرقه در ذهنش پدیدار شد که روش بخیه اعضای بدن را نیز میتوان با استفاده از سوزنهای ریز و نخهای بسیار ظریف با دقتی بسیار بالا انجام داد.
و به دنبال آن جایزه نوبل فیزیولوژی یا پزشکی را در سال 1912 بهپاس قدردانی از کار دکتر کارل در مورد بخیه و پیوند عروق خونی و اندامها اهدا کردند.
همچنین آغاز زندگی و هدایت دینی کارل زمانی بود که شفای معجزهآسای یک دختربچه رو به مرگ را با چشمان خود دید و در این مورد میگوید:«بالاترین آرزوی من و مهمترین هدفم در زندگی، معتقد بودن و ایمان ورزیدن است، به شکلی عمیق و کورکورانه (بی چون و چرا)، بدون آن که هرگز حاضر باشم درباره ایمانم بحث کنم یا از آن به انتقاد بپردازم.»
آلکسیس کارل در کتاب انسان موجودی ناشناخته، درباره رشد و نموی جامعه ای سالم می گوید که هیچ انسانی نباید با افرادی که نشانه هایی از بیماری های ارثی دارد ازدواج کند او تمام بدبختیهای بشر را ناشی از بیماریهای عفونی روانی و ارثی میداند و از نظر او کسانی که ضعف عقلی و سرطان ارثی دارند باید از ازدواج خودداری کنند
کارل همچنین بین زن و مرد تفاوتهای جنسیتی بسیاری نقل کرد و نقش اصلی زن و مهمترین وظیفهاش را زایندگی دانست و نظرش بر این بود که زن بهجای شاغل بودن باید به تعلیموتربیت فرزندان بپردازد او میگوید: زن از جهات زیادی متفاوت از مرد است و ما مجبوریم آنها را آنگونه که هستند بپذیریم، زنان باید به بسط مواهب طبیعی خود در جهت و مسیر سرشت خاص خویش بدون تقلید کورکورانه از مردان بکوشند. وظیفه ایشان در راه تکامل بشریت خیلی بزرگتر از مردهاست.
در نهایت امر در پنجمین روز نوامبر سال 1944 در پاریس بدرود حیات گفت.
منبع: https://www.nobelprize.org/prizes/medicine/1912/carrel/biographical