راهنما
1400/12/29
یکی از قدیسان مسیحیت

اگه یه نگاهی به دین های الهی تاریخ بندازید می بینید علاوه بر پیامبرای اون دین، پیروان و شاگردانی هم در کنارشون بودن که قدم های بزرگی برداشتن و توی نوشتن کتاب الهی، دعوت مردم به دین، ایجاد فرقه و ... تاثیر زیادی داشتن. این موارد توی دین مسیحیت بیشتر دیده می شه؛ یکی از افرادی که فرقه خاصی از مسیحیت رو ایجاد کرد، فرانسیس آسیزی نام داره.

این شخص یکی از معروف ترین و مقدس ترین افراد دین مسیحیت به حساب میاد که فرقه فرانسیسکنها رو پایه گذاری کرد. فرانسیس توی اواسط قرون وسطی زندگی می کرد و تاثیراتی که توی دین و معارف الهی جامعه غرب گذاشت رو نمیشه انکار کرد.

فرانسیس آسیزی متولد سال 1182 توی ایتالیا هستش و بر خلاف خودش که به فرا گرفتن دین و الهیات مشغول بود، پدرش یک شخص عیاش و خوش گذرون بود. فرانسیس در دوره ای از زندگیش مشغول شد به نگهداری از بیماران جذامی که این کارش برای خانواده مرفه و به قول خودمون افاده ایش قابل قبول نبود، در نتیجه تصمیم گرفت خونه و خونوادش رو ترک کنه و برای این کار حتی حاضر نشد لباس هایی که توی خونه داشت رو همراه خودش برداره! اون برای اینکه عریان نباشه فقط یه گونی به تن کرد که بعد ها توی فرقه خودش به عنوان نوعی از پوشش مرسوم شد.

 فرانسیس عمر و زندگی خودش رو وقف کمک به بیماران و پند و اندرز مردم کرد؛ صحبت های ساده و زیبای فرانسیس که هیچ بویی از 2 رویی یا دروغ نداشتن باعث شده بود مردم شیفته سخنانش بشن. توی اون دوران فرانسیس چندین شاگرد اختیار کرد و بعد از مدت کمی تعدادشون به عدد 12 رسید. این عدد که با تعداد حواریون عیسی مسیح یکی بود سبب شد فرقه ای با رهبری فرانسیس ایجاد بشه.

توی یسری از داستان ها اومده روی بدن فرانسیس در سال های آخر عمرش زخم هایی مثل زخم های عیسی مسیح حین صلیب کشیده شدن پدید اومده بود! در نهایت تو سال 1226 عمر فرانسیس به پایان رسید و توی همون شهر زادگاهاش یعنی آسیزی ایتالیا درگذشت. فرانسیس به سبب تاثیر زیاد و مثبتی که در دین مسیحیت داشت خیلی مورد احترام هستش و به واسطه همین کارهای نیک و خوبش، 2 سال بعد از مرگش از سمت واتیکان به عنوان قدیس شناخته شد که این امر توی تاریخ کلیسا ها بی نظیره!

اندیشه ای که فرانسیس دنبال می کرد پر از عرفان و روحانیت بود و هیچ آلایشی توش دیده نمی شد؛ زندگی ساده در کنار مردم عادی، صحبت های شیوا و دلنواز، همراهی اون با تمام اقشار جامعه و ... باعث شده بود محبوبیت زیادی بین مردم پیدا کنه و اسمش توی تاریخ دین مسیحیت حک بشه.

 منبع: https://fa.wikipedia.org

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید!
magazine.katibeh
Katibeh_Magazine
Katibeh.Magazine
Katibeh Magazine
به اشتراک گذاری
برو به جدول