راهنما
1401/01/09
کتابی از آلفرد دوموسه

اگه از من بپرسید می گم یکی از سه کشور زیبای دنیا فرانسه هستش؛ این کشور توی هر زمینه ای قشنگه! چه دیدنی های کشورش، چه فرهنگش، چه آثار هنری و فرهنگیش، هنرمنداش و نویسنده هاش، کتاباش و ... . یکی از نویسنده های اهل پاریس که من خیلی دوسش دارم، آلفرد دو موسه هستش که کتاب های زیبایی مثل فانتازیو و یک هوس رو نوشته.

این نویسنده خوش ذوق در تاریخ ۱۰ دسامبر سال ۱۸۱۰ متولد شد و توی سبک رمانتیک انواعی از متن ها و شعر ها و نمایشنامه ها رو نوشته. اون فقط تا سال ۱۸۲۹ یعنی ۱۹ سالگی درس خوند و بعدش ترک تحصیل کرد! از اون دوران وارد زمینه های ادبی شد و به صورت خود آموز شروع کرد به یادگیری شعر و ادبیات فرانسوی.

فانتازیو از دو سال قبل ترک تحصیلش یعنی ۱۷ سالگی توی محفل های ادبی که شاعران بزرگی مثل شارل نودیه برگزار می کردن شرکت می کرد و به کسب تجربه می پرداخت. توی سن ۱۹ سالگی آلفرد اولین مجموعه از شعر های خودش رو که « قصه های اسپانیا و ایتالیا » نام داشت منتشر کرد و نشون داد چه ذوق و استعداد ادبی بالایی داره!

 آثاری که آلفرد دو موسه در طول فعالیت نویسندگیش منتشر کرد جزو مهم ترین اثر های رمانتیک و بعضیاش هم تاریخی فرانسه محسوب می شن؛ از مهم ترین این آثار باید به عشق شوخی بردار نیست، فانتازیو، هوس های ماریان، لورنزاچیو، اعترافات کودک قرن، در یا باید باز باشد یا بسته و یک هوس اشاره کنیم که من خودم اکثرشون رو خوندم و باید بگم بی نظیرن!

از زندگی این شاعر و نویسنده توانا هم در سال ۱۳۸۸ توسط خانم آریان چارتون یک زندگی نامه منتشر شد که به مناسبت دویستمین سال تولدش بود (البته آلفرد تو سال ۱۸۵۷ فوت کرده ها!). این کتاب زندگی نامه آلفرد رو یه شاعر و نمایش نامه نویس لطیف و ظریف معرفی کرده که طبع کمدی همراه با نثر روان و ساده رو هم به متناش اضافه می کرده و برای همه اقشار جامعه قابل فهم بود.

 توی این کتاب به عشق بین آلفرد و ژرژ هم پرداخته شده که این خانم هم جزو نویسنده های سرشناس فرانسوی هستش! عشق بین این دو نفر حدود سه سال به درازا کشید و یکی از مهم ترین دلایل به وجود اومدن آثار عاشقانه و احساسی فرانسه هستش. نمایشنامه لورنزاچیو که نوشته آلفرد هستش به کمک همین خانم ژرز نوشته شده.

در آخر هم بگم که فرانسه رو کشور عشق هم می گن، واقعا همینطوره و آثار احساسی این کشور واقعا زیبان. اگه دوست دارید احساس عشق واقعی توی متن رو بچشید، حتما به نوشته های آلفرد سر بزنید.

 منبع: https://www.ibna.ir و https://www.iranketab.ir

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید!
magazine.katibeh
Katibeh_Magazine
Katibeh.Magazine
Katibeh Magazine
به اشتراک گذاری
برو به جدول