برتراند راسل یکی از تأثیرگذارترین شخصیت های قرن بیستم است، او توانست فلسفه را متحول کند و می توان ادعا کرد که یکی از بزرگترین فیلسوفان تمام دوران ها است. راسل برنده جایزه نوبل ادبیات بود و چندین بار به دلیل صلح طلبی اش به زندان افتاد. دیدگاههای او در مورد دین، تحصیل، جنسیت، سیاست و بسیاری از موضوعات دیگر، او را به یکی از پرخوانندهترین و مورد احترامترین نویسندگان عصر تبدیل کرد. یکی از چالش برانگیزترین و مشهورترین آثار راسل را می توان کتاب آینده بشر معرفی کرد. که با گذشت سالیان سال این کتاب ارزشمند و فلسفی هنوز هم تازگی خود را حفظ کرده است.
برتراند راسل، به طور کامل برتراند آرتور ویلیام راسل، ۱۸ می ۱۸۷۲ در ریونسکرافت ولز چشم به جهان گشود. اوایل زندگی راسل با غم و سوگواری خدشه دار شد. در سن شش سالگی، خواهرش، ریچل، والدینش و پدربزرگش همگی مردند و او تحت مراقبت مادربزرگش کنتس راسل قرار گرفت. کودکی او تا حد زیادی در انزوا سپری شد. وقتی راسل ۱۸ ساله بود، وارد کالج ترینیتی، کمبریج شد. آلفرد نورث وایتهد اولین کسی بود که استعداد خارقالعاده راسل را حس کرد و به سرعت حمایت مالی راسل را در میان ادیبان کمبریج برعهده گرفت و همین نقطه عطفی برای زندگی راسل بود تا خود را با پیشوند های همهچیزدان، فیلسوف، منطقدان، ریاضیدان، مورخ، جامعهشناس، نویسنده، فعال سیاسی به جهان بشناساند.
اولین کار فلسفی راسل در دوران نوجوانی او نوشته شد و شک و تردیدهای شکاکانه ای را ثبت کرد که باعث شد ایمان مسیحی را که توسط مادربزرگش پذیرفته بود کنار بگذارد.
راسل توانست در طول یک زندگی طولانی، پربار و اغلب پرتلاطم، بیش از ۷۰ کتاب و حدود ۲۰۰۰ مقاله منتشر کرد، که هرکدام به نوبه ی خود مورد توجه واقع شد که معروف ترین آنها دنیایی که من می شناسم، در ستایش شکاکیت، پژوهشی در معناداری و صدق، تاثیر علم بر جامعه، آرمان های سیاسی، علم و دین در جامعه، زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش و... نام دارد.
منبع: https://biography.yourdictionary.com/ /https://www.britannica.com/