راهنما
1401/01/15
حزب هیتلر

آتش جنگ جهانی دوم از آنجایی برپا شد که آدولف هیتلر یکی از شناخته‌شده‌ترین و منفورترین چهره‌های سیاستمدار دنیا با جنایت‌های بی حد و اندازه‌اش توانست توسط سخنرانی‌های پوچ و بی‌اساسش مردم را با خود همراه کند و کنترل کل کشور را به دست بگیرد. هیتلر رهبر حزب و جنبش نازی در آلمان بود که برای نابودی یهودیان دست‌به‌کار شد.

در سال ۱۹۱۹، آدولف هیتلر کهنه سرباز ارتش که از شکست آلمان در جنگ جهانی اول ناامید شده بود، به یک سازمان سیاسی نوپای به نام حزب کارگران آلمان پیوست او به عنوان یک سخنران کاریزماتیک ظاهر شد و شروع به جذب اعضای جدید کرد که یهودیان و مارکسیست ها را مسئول مشکلات آلمان می‌دانستند و از ناسیونالیسم افراطی و مفهوم "نژاد ارباب" آریایی حمایت می‌کردند هیتلر توانست در ژوئیه ۱۹۲۱ رهبری سازمان نازی را بر عهده بگیرد.

او در طول این دهه به طور مکرر سخنرانی‌هایی برگزار می‌کرد و در آن اظهار داشت که بیکاری، تورم افسارگسیخته، گرسنگی و رکود اقتصادی در آلمان پس از جنگ تا زمانی که یک انقلاب کامل در زندگی آلمان رخ دهد ادامه خواهد داشت و اظهار داشت که تمام این مشکلات با رانده شدن کمونیست‌ها و یهودیان از کشور به طور قطع از بین می‌روند.

در سال ۱۹۲۹، زمانی که آلمان وارد دوره رکود اقتصادی شدید و بیکاری گسترده شد. نازی‌ها با انتقاد از دولت حاکم بر این وضعیت سرمایه گذاری کردند و به نفع خود از این وضعیت استفاده کردند تا در نهایت ژانویه ۱۹۳۳، هیتلر به عنوان صدراعظم آلمان منصوب شد و دولت نازی او به زودی کنترل همه جنبه‌های زندگی آلمان را به دست گرفت.

تحت حکومت نازی ها، همه احزاب سیاسی دیگر ممنوع شدند. در سال ۱۹۳۳، نازی ها اولین اردوگاه کار اجباری خود را در داخائو آلمان برای اسکان زندانیان سیاسی افتتاح کردند. داخائو به اردوگاه مرگ تبدیل شد که در آن هزاران بی‌شماری یهودی در اثر سوءتغذیه، بیماری و کار زیاد جان خود را از دست دادند یا اعدام شدند. علاوه بر یهودیان، زندانیان اردوگاه شامل اعضای گروه‌هایی بودند که هیتلر برای آلمان جدید نامناسب می‌دانست، از جمله هنرمندان، روشنفکران، کولی‌ها، معلولان جسمی و ذهنی و همجنس‌گرایان.

امروزه با اینکه سال‌های بسیاری از پس این قضیه می‌گذرد و چندین سال است که آدولف هیتلر در این جهان دیگر حضور ندارد اما همچنان آثاری که از خود بر جای گذاشت توانست شکل کلی جهان و زندگی انسان‌ها را دستخوش تغییرات بسیاری کند.

منبع: https://www.britannica.com/. /https://www.historyextra.com/

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید!
magazine.katibeh
Katibeh_Magazine
Katibeh.Magazine
Katibeh Magazine
به اشتراک گذاری
برو به جدول