راهنما
1401/01/21
اثر جاودانی از امیلی برونته

امیلی برونته رمان‌نویس و شاعر انگلیسی که در طول زندگی کوتاهش توانست تنها یک رمان از خود به جای بگذارد که آن هم از اقبال بد امیلی در زمان حیاتش مورد توجه هیچ‌کس قرار نگرفت اما امروزه به طور گسترده به عنوان یکی از رمان‌های مشهور و بزرگ زبان انگلیسی و شاهکار رمانتیک ویکتوریایی شناخته می‌شود اکثراً نیز امیلی را با همین کتاب به نام «بلندی‌های بادگیر» می‌شناسند اثری که بسیار تخیلی و آمیخته از شور و نفرت است.

امیلی برونته ۳۰ ژوئیه ۱۸۱۸ در تورنتون انگلستان در یک خانواده هشت نفره به دنیا آمد او به هیچ وجه زندگی آرام یا ساده‌ای نداشت و تمام بدبختی‌هایی که یک نفر در دنیا می‌توانست داشته باشد را به دوش می‌کشید و فقط در رویا و تخیلات خود زندگی می‌کرد زیرا فردی بسیار گوشه گیر و منزوی بود به همین دلیل اطلاعات مستند و دقیقی راجع به زندگی او نیست

او و پنج خواهر و برادرش در هاورث بزرگ شدند، جایی که پدرشان کشیش پاتریک برونته، متصدی کلیسا بود. مادر آنها در سال ۱۸۲۱ درگذشت و در سال ۱۸۲۴، امیلی و سه خواهرش به مدرسه دختران روحانی در لنکاوی فرستاده شدند. وقتی دو خواهر بزرگش بر اثر سل درگذشتند، امیلی به همراه خواهرش شارلوت به هاورث بازگشت.

امیلی پس از ترک مدرسه، تحصیلات خود را با دو خواهر بازمانده‌اش شارلوت و آن و برادرشان برانول ادامه داد. خواهر و برادر برونته با دسترسی به کتابخانه پدرشان به طور گسترده مطالعه و نوشتن را آغاز کردند و یک مجله خانوادگی تهیه کردند که داستان‌ها و اشعار آنها را نشان می‌داد.

سه خواهر تنها چیز هم بودند و به دنیای بیرون کاری نداشتند امیلی، شارلوت و آن در سال ۱۸۴۶ مجموعه‌ای از شعر را با نام‌های مستعار کورر، الیس و اکنون بل منتشر کردند. زیرا در آن زمان تفکرات به‌طوری بود که جامعه نمی‌پذیرفت که دختر نویسندگی کند و شعر بنویسد این سه خواهر هرکدام به‌زودی رمان‌هایی را منتشر کردند. امیلی در سال ۱۸۴۷ تنها اثر داستانی خود را به نام بلندی‌های بادگیر منتشر کرد که بعدها بسیار موردتوجه قرار گرفت.

امیلی برونته در ۱۹ دسامبر ۱۸۴۸ درحالی‌که فقط سی‌سال داشت بر اثر بیماری سل درگذشت گفته می‌شود که سرگذشت بقیه خانواده نیز بر اثر بیماری درگذشتند.

www.JADVALKATIBEH.com

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید!
magazine.katibeh
Katibeh_Magazine
Katibeh.Magazine
Katibeh Magazine
به اشتراک گذاری
برو به جدول