راهنما
1401/02/07
اثر آلفرد تنی سن

آلفرد تنیسون رو می شه یکی از قدرتمند ترین شاعران دوره خودش (عصر ویکنوریا) دونست. این شاعر انگلیسی که به ملک الشعرای انگلیس مشهوره در تاریخ 6 اوت سال ۱۰۹ میلادی به دنیا اومد. آلفرد فرزند چهارم خانوادش هستش و از همون بچگی به شعر و شاعری علاقه زیادی نشون می داد. آثار آلفرد خیلی درخشان هستن که از جمله اونا باید به «اولیس» اشاره کرد.

این فرد پیش پدرش در زمینه زبان و موسیقی آموزش های زیادی دیده بود و همچنین به فن های صرف و نحو و غنای کلمات شاعرانه بسیار تسلط داشت. آلفرد تاکید و توجه زیادی رو زیبایی بیان داشت که این مورد رو میشه به وضوح توی آثاری مثل شیطان و بانو که اولین منظومه اش هست دید.

بعضی از شعر های آلفرد توی دیوان شعر دو برادر سال ۱۸۲۷ منتشر که برای نوشتن اون ۲ تا از برادرانش هم همکاری داشتن. آلفرد تنیسون سال ۱۸۲۸ به ترینیتی کالج کمبریج رفت و بین گروه بزرگی از جوون های روشن فکر، مشغول توسعه دادن استعداد شاعری خودش شد.

آلفرد توی اون دوران با تشویق و حمایت دوستانش دیوان اشعار عمده غنایی رو تو سال ۱۸۳۰ به چاپ رسوند که شامل اشعار و یادآوری هایی از هزار و یک شب بود. این دیوان به علت بیان و وزن تازه شعری بین مردم از استقبال زیادی برخوردار نشد و مردم نتونستن ارتباط خوبی باهاش برقرار کنن.

بعد از این آلفرد منظومه لوتوس خواران رو نوشت؛ لوتوس یه کلمه یونانیه که توی اساطیر به میوه های لذیذ یه کشور خاص گفته می شه که اگه غریبه ها اونو بخورن، سرزمین خودشون رو فراموش می کنن. این اسم کنایه داره به سرمستی و خوشی هایی که از کتاب نهم اودیسه ( نوشته هومر مایه ) الهام گرفته شده و ۲ قسمت داره.

بعد از مدتی آلفرد پدر خودش رو از دست داد و چون خانوادش پراکنده شده بودن تصمیم گرفت بدون اخذ مدرک، کمبریج رو ترک کنه. این دوران برای تنیسون خیلی سخت و تاریک بود و بلاها یک به یک سراغش میومدن، بعد از مرگ پدرش، یکی از دوستانش که آرتور نام داشت رو هم از دست داد و دوباره بعد از مدتی با نامزدش قطع رابطه کرد. چیزی که جالبه اینه که این اتفاق ها آلفرد رو متوقف نکرد و روز به روز هم به شهرتش افزوده می شد.

یکی از نقاط مثبت آلفرد تنیسون این بود که مدام توی آثارش تغییری ایجاد و توی نوع نوشتن تجدید نظر می کرد. اون تو سال ۱۸۴۲ گلچینی از شعر های خودش رو که اصلاح کرده بود توی ۲ جلد تحت عنوان اشعار منتشر کرد که این بار بین مردم خیلی استقبال خوبی ازش شد و یجورایی مثل بمب ترکید.

تنیسون در طول زندگیش آثار و نوشته های فاخر زیادی رو مثل لاکسی هال، اولیس، شاهزاده خانم، مائود، هارولد و ... منتشر کرد که هر کدوم از اون ها یک نوع زیبایی و هنری رو توی خودشون جا دادن. در نهایت این شاعر پر آوازه انگلیسی در دورانی که شهرتش کمتر می شد در تاریخ ۶ اکتبر سال ۱۸۹۲ تو زادگاه خودش یعنی انگلستان، دار فانی رو وداع گفت.

 

www.JADVALKATIBEH.com ............................................. Instageram: Magazine.Katibeh ................................................. YouTube: Katibeh Magazine

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید!
magazine.katibeh
Katibeh_Magazine
Katibeh.Magazine
Katibeh Magazine
به اشتراک گذاری
برو به جدول